Esnaf oda başkanları Arsuz Çetillik’de halkın bahar bayramını kutladı

Hatay'ın İskenderun esnaf oda başkanları Arsuz’un Gözcüler Çetillik mahallesinde vatandaşların bahar bayramına ortak oldu. Her Yıl 14-15 Nisan tarihleri arasında Arsuz Çetillik Mahallesi'nde kutlanan Bahar şenlikleri kapsamında esnaflar tezgahlarını açarken, vatandaşlar da aileleri ile birlikte mesire alanlarında hem alışveriş yaptılar hem de piknik yaparak, baharın gelişini kutladı. Hatay Esnaf Odaları Başkan Yardımcısı Uğur Fırat ve İskenderun esnaf oda başkanları da Çetillik te kutlanan Bahar bayramına katıldılar. Arsuz esnafına hayırlı işler dileyen Esnaf Oda başkanları vatandaşların bu mutlu günlerinde yanlarında oldular.

Hatay Esnaf Odaları Başkan Yardımcısı Uğur Fırat, yaptığı açıklamasında, "Arsuz Çetillik Mahallesi'nde oda başkanlarımız ile birlikte halkımızın ve esnafın bayramını kutulyuoruz. Bu tür bayramlar ve etkinlikler hoş görü kenti olan İskenderun Arusuz ve çevresinde birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olacağı düşüncesi ile tüm esnaf oda başkanlarımız ile birlikte Gözcüler çetillik halkımızın bahar bayramını kutlamak ve hayırlı işler temennisi ile bu gün Arsuz Çetillik mahallesine geldik.” dedi.

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası ikinci Başkanı ve Arsuz Temsilcisi Zekeriya Kirmit’de ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, "Her zaman yanımızda olan sorunlarımızı dinleyen ve çözüm bulmak için çaba sarf eden esnaf oda başkanlarımız bizleri böylesi anlamlı bir günde ziyaret etmelerinden dolayı onur duyduk.” şeklinde konuştu.