EXPO 2016 Antalya’ya giriş ücreti 30 Ekim’e kadar 15 TL olacak.
Dünyanın dört bir yanından 57 ülkenin bahçecilik kültürünü sergilediği ’Çiçek ve çocuk’ temalı EXPO 2016 Antalya’da bilet fiyatları yeniden düzenlendi. 30 Ekim 2016’ya kadar geçerli olacak şekilde günlük bilet fiyatları, yetişkinler için (14-64 yaş) 15 TL, 14-25 yaş arası öğrenciler ve 65 yaş üstü ziyaretçiler için 10 TL, 8-13 yaş arasındaki çocuklar için 5 TL olacak. 0-7 yaş arası çocuklar, engelli, engelli refakatçisi, gazi, gazi yakınları, şehit yakınları için ise girişler ücretsiz olacak. Söz konusu günlük bilet fiyatları bireysel müşteriler için geçerli olacak.
Sezonluk kart almak isteyen ziyaretçiler ise mevcutta devam eden Turkcell ve THY müşterilerine, Müzekart sahiplerine, indirim kuponuna yönelik yüzde 50 indirim kampanyasından yararlanmaya devam edecek. Turkcell, THY, Müzekart ve İndirim Kuponuna yönelik indirimler sadece sezonluk kart için geçerli olup, bir günlük biletler için kullanılamayacak.
22 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı gerçekleştirilen EXPO 2016 Antalya’da yeşil ile eğlencenin bir arada olduğu pek çok etkinlik yer alıyor. Aksu’da bin 121 dönümlük bir alan üzerine kurulan EXPO 2016 Antalya’ya gelen ziyaretçiler, ülke bahçeleri, Türkiye tema bahçeleri ve bitki heykelleri görmenin yanı sıra alanda yapılan pek çok etkinliğe de katılıyor. Torku Çocuk Adası ve THY Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezi ile çocuk faaliyet alanında yapılan aktiviteler özellikle çocukların büyük beğenisini topluyor. Sergiler, atölye çalışmaları, animasyon gösterilerinin yanı sıra yerli ve yabancı birbirinden ünlü sanatçıların da konserlerine ev sahipliği yapmayı sürdüren EXPO 2016 Antalya, 30 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.