Eyüp Belediyesi’nin Ali Kuşçu Uzay Evi ve ESER projesi, Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Yarışması’nda ödüllerin sahibi oldu.
Marmara Belediyeler Birliği tarafından 1 Ekim 2016 tarihinde altıncısı düzenlenecek Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Conrad İstanbul Bosphorus’da gerçekleşecek. Saat 15.00’te başlayacak olan törende kaliteli bir jüri kurulunun değerlendirmesinde Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon gibi kategorilerde ödüller verilecek.
Jüride İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Doç. Dr. İbrahim Demir, Marmara Üniversitesi’nden Yrd. Doç Dr. Ülkü Arıkboğa ve Doç Dr. Aynur Can, Sakarya Üniversitesi’nden Prof. Dr. Musa Eken, Yalova Üniversitesi’nden Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Cemil Arslan gibi önemli isimler bulunuyor.
4 ana kategori ve 3 özel kategoride 300’ün üzerinde yarışmaya katılan projeler arasında Eyüp Belediyesi Ali Kuçcu Uzay Evi "Ar-Ge ve İnovasyon" kategorisinde birinci, ESER (Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi) ise “Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler" kategorisinde üçüncü oldu.
2014 veya 2015 yılı içinde başlatılmış, uygulamaya konulmuş veya tamamlanmış olan projelerin ödüllendirileceği bu özel programda siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 6’ncı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri 1 Ekim Cumartesi günü sahiplerini bulacak.