Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin devam ettiği ilçede, Hacıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aydın, kutlu doğum ve şükür yemeği verdi.

Sahilkent Hali'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlikte bin kişiye yemek ikram edildi. Kutlu doğum münasebetiyle verilen şükür yemeğine Finikeliler büyük ilgi gösterdi. Hz. Muhammed (SAV)'in, dünyaya teşrifinin yıl dönümü, tüm yurtta çeşitli etkinliklerle idrak ediliyor. Her kesimden davetlinin katıldığı yemeğe Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, İlçe Müftüsü Lütfi İmamoğlu, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Adem Çolak, Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Mal Müdürü Gökhan Eminoğlu, daire amirleri, basın mensupları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, hal esnafları, sevenlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Hz. Muhammed'in doğum yılı münasebetiyle her yıl Nisan ayında geleneksel olarak etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Hacıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aydın, "Birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştirilmesi adına her yıl kutlu doğum münasebetiyle şükür yemeği veriyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek üç ayların Peygamberimiz'in güzel ahlakının örnek alınacağı, yaşam tarzının benimseneceği bir hafta olmasını diliyorum." dedi.

Her kesimden insanın katıldığı kaynaşma yemeği İlçe Müftüsü Lütfi İmamoğlu’nun ülkenin birliği, beraberliği ve kardeşliğinin artması adına yaptığı yemek duasıyla sona erdi.