GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesinin (GAÜN) fakültelerini 2016- 2017 eğitim-öğretim yılında en yüksek puanı alarak birinci sırada tercih eden 17 öğrenciye, Rektör Prof. Dr. Ali Gür tarafından eğitim yılları boyunca aylık 300 liralık başarı bursu ve hediye takdim edildi.

GAÜN Rektörlük Senato Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Gür, yaptığı konuşmada, GAÜN'ü en yüksek puanı alarak birinci sırada tercih ederek üniversiteye kayıtlarını yaptıran öğrenciler için YÖK tarafından düzenlenen belgelerin yanı sıra üniversite vakfından öğrenim süreleri boyunca başarılı olmaları halinde aylık 300 lira burs ile ödüllendirmek istediklerini söyledi.

Öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Gür, "Sizin gibi pırıl pırıl gençlerimiz üniversitemizi tercih etmişler. Sizden sonra gelecek olan arkadaşlarınıza, kardeşlerinizi de Gaziantep Üniversitesinin kimliğini iyi temsil ettiğinizi ve onlara da motivasyon kaynağı olarak bilgi verirseniz bizim adımıza bu da bizi ayrıca mutlu edecektir. Aynı zamanda sizler bizim gönül elçimizsiniz. İnşallah birinci sırada gelerek üniversitemize kayıt yaptırdığınız gibi ve birincilikle de mezun olursunuz." dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere belgeleri verildi.