GAZİANTEP (AA) - Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan, Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar ve beraberindeki gazeteciler, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gülveren, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basının kamusal anlamda önemli bir role sahip olduğunu belirtti.

Doğum gününe tekabül eden 23 Ocak'ta göreve başlamasının kendisi için önemli olduğunu kaydeden Gülveren önceliklerinin hizmet olduğunu ve kent için faydalı çalışmalar yapmak istediğini ifade etti.

Gülveren, Gaziantep'in Türkiye'nin marka şehri olduğunu belirterek "Türkiye'nin marka şehrinde hizmet etmek bizim için önemli bir görevdir. Bu bir bayrak yarışı. Bizden öncekilerin hizmetlerini üstüne koyarak sürdürmek istiyoruz. Bizim için önemli olan hizmettir" dedi. 

Kızılaslan ise Gaziantep'te emniyet ve basın arasında şu ana kadar hep iyi ilişkiler bulunduğunu, bunun gelecekte de iyi olmasını umut ettiklerini dile getirerek, "Basın devlet ile millet arsaında köprü görevi görmektedr" diye konuştu.