GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) koordinatörlüğünde oluşturulan Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına İbrahim Yetkinşekerci seçildi.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, başkan yardımcılıklarına Okan Karalar, İbrahim Sarıca ve Ayvaz Sarı'nın seçildiği kurul çalışmalarına başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, genç girişimcilerin ekip ruhuyla yeni projeler geliştireceklerine inandıklarını belirtti.

Girişimciliğin önemine dikkati çeken Göçer, "Girişimcilik ne kadar önemliyse genç girişimciler de o kadar önemlidir. Bu nedenle oda olarak genç girişimcileri destekliyoruz" ifadesinde bulundu.

Kurul üyelerinin girişimciliğin gelişmesi konusunda daha fazla çalışacaklarına inandıklarını vurgulayan Göçer, şunları kaydetti:

"Başkan ve kurul üyeleri, genç girişimcilerin önünü açacak yeni fikirler üreterek şehre artı değer katacaklardır. Farkındalık oluşturmak için her zaman yeni fikirler üretilmesi gerekiyor. Her biri farklı sektörlerde çalışan genç girişimcilerimizin sektörleriyle ilgili farkındalık oluşturacak fikirler çıkarmasını bekliyoruz. Bu farkındalık hem kendilerini hem şehrimizi hem de ülkemizi öne çıkaracaktır."