ADIYAMAN (AA) - Genç Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Yasir Bayramoğlu, "Güneydoğu bölgesi üzerinde önemli projelerimiz var." dedi.

Genç MÜSİAD 1. Bölge istişare toplantısına katılmak üzere Adıyaman’a gelen Bayramoğlu, Güneydoğu Genç MÜSİAD başkanları ile toplantı yaptı.

Bayramoğlu, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, terör olaylarından zarar gören Kilis ve Diyarbakır başta olma üzere bölgeye destek olmak adına bir proje gerçekleştireceklerini söyledi.

Güneydoğu bölgesini önemsediklerini ve en kısa zamanda hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini anlatan Bayramoğlu, terörün ülkede bir çok kesimi olumsuz etkilediğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Güneydoğu bölgesi üzerinde önemli projelerimiz var. Terör olayları ülkemizin birçok kesimini etkiliyor. Biz bir siyasi duruş sergilemek ve istişare etmek için geldik. Bütün bölge başkanlarımız ile istişare halindeyiz. Burada ana temamızdan biri de ekonomik olarak Kilis ve Diyarbakır özelinde Adıyaman özelinde evsahibi olması dolayısıyla bir proje ortaya çıkarmak. İnşallah bunun da yakın zamanda müjdesini vereceğiz. Bizler burada gençliğin sesiyiz. Ümmetin sesiyiz. Ümmetin her toprağında bulunan kardeşlerimizin sesiyiz. Bu nedenle bu toplantıları çok önemli görüyorum. İnşallah aldığımız kararlar ümmet için tabi önce bölgemiz ve akabinde Türkiye için hayırlara vesile olur. Diklenmeden dik durmak lazım. Biz gençlerin o dinamizmi,enerjisini artık her alanda sahaya yansıtması lazım diye düşünüyorum."

Bayramoğlu, bölgede yatırımları yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.