ADIYAMAN (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, ilçede asfaltsız köy yolu kalmadığını bildirdi.

Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar, İl Genel Meclisi Üyesi Emrullah Kara, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Sait Özdemir ile asfaltlanan Karabahşılı köyünün yolunda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Zadeleroğlu, Elbistan-Kapıdere karayolundan Karabahşılı köyüne kadarki 5,8 kilometrelik yolun da asfaltlanarak ilçeye bağlı bütün köy yollarının asfaltının tamamlandığını belirtti.

Zadeleroğlu, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat ulaşım imkanlarından yararlanmaları için tüm köy yollarımızda asfaltlama çalışmalarını bitirdik. İlçemizde 30 köyümüzden sadece Karabahşılı köyü dışında yolu asfalt olmayan köy bulunmamaktaydı. Bu son köy yolumuzun da artık asfaltlama çalışmaları bitirildi. Köylerimizi daha da güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Gölbaşı ilçesi Hamzalar Köyü Camisi'nin minaresi hayırseverlerin destekleriyle yapıldı.

Cami minaresinin hizmete açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Müftüsü Selami Sayın ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sait Özdemir katıldı.

Başkan Özdemir, yaptığı konuşmada, belediye olarak ellerinden geldiğince yardımlar yaptıklarını belirterek, minareye emeği geçenlere teşekkür etti.

Köy muhtarı Asaf Geçeci de cami idare heyeti ve köy halkı adına minarenin yapılışında verdiği destek için Belediye Başkanı Özdemir'e teşekkür etti.