Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediyesi iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gülüç Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenen iftar programına Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında gazetecilere açıklamada bulunan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, "Gülüç Belediyesi olarak ikinci iftar programımız. Ramazan ayı biliyorsunuz birlik ve beraberliğin perçinleştiği bir ay. Bizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek birlik beraberlik ve kaynaşmayı perçinledik. Burada şu anda 2 bin kişinin üzerinde halkımıza iftar veriyoruz. Gülüç halkı her yaptığımız etkinlikte bizleri yalnız bırakmıyorlar. Allah tutmuş oldukları oruçları, vermiş oldukları zekatları kabul eylesin" dedi.

FESTİVAL VE SÜNNET ŞÖLENİ 24 TEMMUZ'DA

24 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan Gülüç Kültür ve Sanat Festivalinde 25 çocuğu sünnet ettireceklerini anlatan Demirtaş, "24-25 Temmuz aynı yine burada bu yolu kapatacağız. Sanatçılarımız geliyor. 24 Temmuz Cuma günü aynı zaman da sünnet şölenimiz olacak. 25'e yakın çocuğumuzu sünnet ettirdik. Özel hastanede sünnetleri gerçekleştirildi. Aynı tarihte hem festivalimizi hem de sünnet olan çocuklarımızın eğlencelerini yapacağız. Çocuklarımızın erkekliğe ilk adımlarında onlara yardımcı olabilirsek, onlara bir katkı da bulunabilirsek ne mutlu bizlere. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecek. Gülüç halkı bizlere sahip çıktı. Biz de onlar için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Düzenlenen iftar programı ilahi ve kasidelerin okunması ile sona erdi.