TBMM İçişleri Komisyonu başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş'ın Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Celalettin Güvenç'e Armadaş Genel Müdürü Mustafa Yılmaz da eşlik etti. Seçim öncesinde yaptıkları açıklamalarda istasyon altındaki mahalle ile yukarı Pazarcığa doğalgaz sözü verdiklerini belirten Güvenç, "Allah'a hamdolsun Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden gerekli izinleri Armadaş'a ulaştırdık. Armadaş Genel Müdürümüz Mustafa Yılmaz çalıştı o günden beri ve İstanbul'da bu yıl ki yatırımların ihalesi yapılıyor. Armadaş Genel Müdürümüzü ziyaret ettim, 'İnşallah 1-1,5 ay içerisinde İstanbul ihaleyi bitirecek. Belediye Başkanımızın izni ve desteğiyle istasyon altıyla yukarı Pazarcık çalışmalarına başlayacağız' dedi. O da şu an yanımda. Kendisine çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Beklediğimiz gibi Belediye Başkanımız büyük bir aşkla, büyük bir tevazu ile işe koyuldu. Allah bizi mahcup etmeyecek. Sabah 6'da işçisinin başına işe başlayan, temizlik yapan işçilerine yoldaşlık yapan, belediyenin kapılarını herkese açan, yetimin bir kuruşunun peşinde olan, onu koruyacak olan bir aşkla işe başladı. bunu ben Ankara'dan gözlemledim. Pazarcık'tan a aynı tepkileri almanın mutluluğu içerisindeyim. İnşallah özlenen belediyeciliği, örnek belediyeciliği İbrahim Yılmazcan kardeşim burada yapacak" diye konuştu.

İbrahim Yılmazcan ise Celalettin Güvenç ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ayrım yapmadan hizmet edeceklerini söyledi.