İzmir’in Güzelbahçe Belediyesi’nin hayata geçirdiği, dar gelirli vatandaşlara ücretsiz kıyafet sağlayan Sosyal Market’te yazlık giysiler tükendi. Havaların ısınmaya başlaması sebebiyle yazlık giysilere talep arttı. Sosyal Market yetkilileri, vatandaşların yazlık giysi bağışlarını beklediğini söyledi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yaptığı açıklamada, “İhtiyacı olmayandan ihtiyacı olana köprü oluşturmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Sosyal Market, vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bir toplumsal yardımlaşma ve dayanışma projesi olan Sosyal Market’e duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Sosyal Market’te, yüzlerce aileye giysi ve ev eşyası yardımı yapıldı. Güzelbahçe’de oturan dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Market’e bağışlanan eşyalar, temizliği, bakım ve onarımı yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunuluyor. Yetkililer, giysi yardımında bulunmak isteyenlerin, 234 20 20 (761) numaralı telefondan bilgi alabileceğini belirtti.