Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Batman Şubesi Kadın Komisyonu üyeleri Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları servisinde yeni doğum yapan tüm annelere çiçek hediye ederek ’Anneler Günü’nü kutladı.
Anneler Günü münasebetiyle Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi servislerinde yatan tüm hastaları ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu üyelerinden oluşan 7 kişilik bir ekip, tek tek annelere geçmiş olsun dileklerini inletti. Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu üyeleri yeni doğum yapan annelere karanfil vererek günlerini kutladı. Yatan hastalar bu jestten dolayı çok memnun olduklarını söyleyerek Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu üyelerine teşekkür etti.
Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Nebahat Doğrukurt, Anneler Günü dolayısıyla hastanede yatan anneleri ziyaret ettiklerini söyledi. Doğrukurt, "Bu gün Anneler Günü, bu nedenle hastanede yeni doğum yapmış anneleri ziyaret edip hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, hem de bu günün önemi dolayısıyla karanfil verip günlerini kutladık" dedi.