HATAY (AA) - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Altınözü ilçesine bağlı mahalleleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Başkan Savaş, ziyarete yaptığı konuşmada, Hatay'ın her ilçesine ayrım gözetmeksizin ve siyasi kaygı gütmeksizin hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti.

 Var olan sorunların tespit edildiğini ve kalıcı çözümlerle çalışmalara başladıklarını ifade eden Savaş, ''Bizler, hemşehrilerimize hizmet etmek amacıyla göreve talip olmuş yöneticileriz. Bu anlamda hemşehrilerimin saygı ve sevgisine layık olmaya ve bize teslim edilen emanete sahip çıkma amacındayız'' ifadelerini kullandı.

- Altınözü Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Muhtar Toplantısı -

Başkan Savaş, daha sonra Altınözü Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nde düzenlenen toplantıda muhtarlar ve bazı meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Savaş, burada yaptığı konuşmada, kent genelinde öncelikli hedeflerinin altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak olduğunu, özellikle su şebekesi, yol yapımı gibi konularda gelen şikayetlerin en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Muhtarların sosyal tesis talebine yer tahsis edilmesi durumunda cevap vermeye hazır olduklarını kaydeden Başkan Savaş, yapılacak her faaliyete destek vereceklerini kaydetti.

- Şoförler odası ziyareti -

Başkan Savaş, son olarak Altınözü Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinde bulundu.

 ''Ulaşım Master Planı" kapsamında şoför esnafının rahat ettirecek çözümler sunmaya başlayacaklarını ifade eden Savaş, "Büyükşehir olarak çalışmalarımızı mağduriyet yaratmadan ve hemşehrilerimize kalıcı çözümler sunma odaklı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir hizmetlerinin hemşehrilerimizin yararına olması temel önceliğimizdir'' dedi.