Polis Haftası’nda farklı bir organizasyona imza atan Atatürk Havalimanı’ndaki emniyet güçleri, pasta keserek Türkiye’ye giriş yapan yolculara ikram etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle emniyet güçleri Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli organizasyonlar gerçekleştirilirken, Atatürk Havalimanı’nda farklı bir etkinliğe imza atıldı. Polis Haftası dolayısıyla Dış Hatlar Terminali Pasaport Geliş Kontrol Noktası gümrük kısmında sergi açan havalimanı polisi, pasta keserek Türkiye’ye giriş yapan yolculara ikram etti.
SERGİDEKİ ESERLERİ DE HAVALİMANINDA GÖREVLİ POLİS MEMURU YAPTI
Sergide yer alan tabloları ise Dış Hatlar Terminali Pasaport Kontrol Noktasında görevli Polis Memuru Ali Kaçmaz yaptı. Uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkan eserlerini havalimanına gelen yolcuların beğenisine sunan Kaçmaz, "Biz Türk polisi olarak burada amaçladığımız, insanlara hizmet etmek. Yabancılar ilk defa buraya gediklerinde bizleri ilk olarak görecekler hem Türk insanı olarak hem de Türk polisi olarak. Her zaman örnek teşkil etmesi amacıyla biz bu çalışmaları yapıyoruz" şeklinde konuştu.
GELEN YOLCULARA PASTA İKRAMI
Serginin açılışına Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Emre Erdoğan ve havalimanında görevli çok sayıda polis memuru katıldı. Açılış öncesi Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıl dönümüne özel pasta da kesildi. Daha sonra dilimlenen pasta pasaport kontrol noktasından geçerek Türkiye’ye giriş yapan yolculara ikram edildi.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki sergi 4 gün süreyle gelen yolcular tarafından ziyaret edilebilecek.