İSTANBUL (AA) - HTC One (M9) 31 Mart’ta, Samsung Galaxy S6  ise10 Nisan’da "Vodafone Çok Satanlar Masası"nda yerini alacak.

Vodafone açıklamasına göre,  1 Mart’ta Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından Barselona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi kapsamında tanıtılan HTC One (M9) ve Samsung Galaxy S6, "Vodafone Çok Satanlar Masası"nda yerini alacak ve tarifeye ek fiyat avantajlarıyla Vodafone’lularla buluşacak.

HTC One (M9), 20 megapiksellik arka kameraya ve 4 ultrapiksellik ön kameraya sahip.  Dolby Audio ortaklığı ile geliştirilmiş 5.1 Surround ses deneyimi sunan yeni HTC BoomSound teknolojisine sahip olan HTC One (M9),  Android ekosisteminin beğenilen arayüzü HTC Sense’in yeni sürümü Sense 7'yi de içerisinde barındırıyor.  Kişiselleştirme seçenekleri ve konum bilgisi tabanlı özellikleri olan HTC One (M9) gümüş-altın, kurşuni gri ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor.

Samsung Galaxy S6 ise 16 megapiksellik arka kamera ve 5 megapiksellik ön kameraya sahip. Hızlı şarj teknolojisiyle 10 dakika içinde cihazın pilini 4 saatlik kullanıma hazır hale getiren Samsung Galaxy S6; siyah, beyaz, altın ve mavi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle tüketicilere sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını abonelerimiz için kolaylaştıran teklifler geliştiriyoruz. Mobil iletişimin dinamizmini abonelerimize yaşatmak için, hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilmelerini kolaylaştırıyoruz. En son teknolojiyi dünyayla aynı anda abonelerimize sunma vizyonuyla, HTC One (M9) ve Samsung Galaxy S6'yı Türkiye’deki abonelerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. . Bu vesileyle tüm abonelerimizi, en popüler akıllı cihazlarla tanışmak üzere Vodafone Cep Merkezleri’ndeki Vodafone Çok Satanlar Masası’na davet ediyoruz"