İdareci ve Bürokratlar Birliği mensupları, Darbeler ve 15 Temmuz Konferansı’nda eski Milletvekili Musa Uzunkaya’yı ağırladı.
İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin geleneksel “Dost Sohbetleri” kapsamında gerçekleştirdiği Darbeler ve 15 Temmuz Konferansı’nda eski Milletvekili Musa Uzunkaya’yı ağırladı. İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta, Uzunkaya’ya plaket takdim edildi ve Şair, Yazar Ahmet Sandal katılımcılara imzalı kitaplarını takdim etti.
Gerçekleştirilen konferansta konuşma yapan Uzuunkaya, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Amerika Birleşik Devletleri’nde herhangi bir böcek gibi korku içinde yaşadığını belirterek, “Fetullah Gülen şu anda Amerika’da herhangi bir böcek gibi korku içinde yor. Her ne kadar Amerika kendisine güvenceyi sağlamış olsa da Allah onun kalbine o korkuyu saldı. Stratejik mahreçlere haiz olan bu coğrafyada Türkiye olduğu müddetçe, Türkiye’nim ‘Milli Misakı’ dediğimiz akitnamesi zihninde var olduğu müddetçe, Güneydoğu’daki o yapı Kerkük’tür, Musul’dur, Halep’tir o coğrafyanın nasıl çarçur edilip elimizden hıyanetle alındığı bilindiği müddetçe, düşmanlarımız eksik olmayacak. FETÖ gidecek başkası gelecek ama mutlaka bu mücadele devam edecek biz ayakta kalma zorundayız” şeklinde konuştu.