MALATYA (AA) - İnönü Üniversitesi 2016-2017 akademik yılı Erasmus+ Programı Personel Hareketliliği başvuruları devam ediyor.

İnönü Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016-2017 akademik yılında Erasmus+ Programı Personel Hareketliliğinden yararlanacak üniversite personellerinin belirlenmesi için 7 Kasım'da başlayan başvuru süreci 30 Kasım'da sona erecek.

Erasmus+ Programı'ndan faydalanmak isteyen üniversite personelinin İnönü Üniversitesinde tam veya yarı zamanlı olarak istihdam edilmiş ve üniversitede fiilen görev yapan personel olması gerektiği belirtilen açıklamada, istihdam edilmiş personel için kadro şartı aranmadığı ayrıca İnönü Üniversitesi ile arasında sözleşmesi olan personelin de Erasmus+ Programı faaliyetlerinden faydalanabilecekleri kaydedildi.

Personel hareketliliğinden yaklaşık olarak 14 personelin hibeli olarak yararlanmasının öngörüldüğü aktarılan açıklamada, eğitim alma hareketliliğinde başvuru olması halinde uygun koşulları sağlayan 4 idari personelin faydalanmasının planlandığı ifade edildi.