GAZİANTEP (AA) - İslahiye Ticaret Odası (İSTO) Başkanı Selahattin Türkmen, halk iradesinin sandığa yansıdığını ve halkın tek başına iktidar isteğini oylarıyla bir kez daha güçlü şekilde ortaya koyduğunu söyledi.

 Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım genel seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunu belirtti. Seçimlerle Türkiye’de yeni bir sayfa açıldığını ifade eden Türkmen, bunun iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulunan Türkmen, şunları kaydetti:

"Halk iradesi sandığa yansıdığı ve halk tek başına iktidar isteğini oylarıyla bir kez daha güçlü şekilde ortaya koydu. Milletimiz geleceğini yakından ilgilendiren önemli bir seçimi geride bıraktık. Bugünden itibaren sandıktan çıkan milli iradeye saygı gösterip, güçlü Türkiye olgusuyla birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe hareket etmemiz gerekiyor. Başta ekonomi olmak üzere yarım kalan birçok konuda reform hareketlerinin zaman kaybedilmeden bir an önce devam etmesi gerekiyor."