Kadın girişimci Gülçin Sel, yaklaşık 5 yıl önce başladığı sosyal medya mecrasında sağladığı başarısıyla herkese örnek oldu. 
İlk olarak memleketi Zonguldak’ta kendisine bireysel hesaplar kuran Gülçin Sel, zaman içerisinde İstanbul’a taşındıktan sonra el emeği yaptığı amigurumi oyuncak bebekleri örerek online satışa başladı. 
Sosyal medyanın yeni aktif olduğu zamanlarda bu işe dahil olması en büyük avantajı olan Sel, ilerleyen dönemde reklam ve işbirliği yaparak kendisine büyük bir kitle oluşturdu. 
Bir yandan sosyal medyadan kendisi gelir elde eden Sel, diğer yandan ise kadın grupları oluşturarak başka kadınlarında bu mecradan gelir elde etmesini sağladı. 


Bir takım ziyaretler için geldiği Kahramanmaraş’ta, bugüne kadar ki projelerini anlatan Gülçin Sel, kadınlara istihdam sağlayarak, yardımcı olarak büyümelerini sağladığını, reklam ve işbirliği hakkında ve sayfa iç dizayn, görsel olarak nelere dikkat etmeleri hakkında eğitimler verdiğini söyledi.
El emekleri ürünlerinin, daha çok kitleye ulaşmalarını sağlamak için aralarında kendi reklamlarını da yaparak daha çok kitleye, gerek satıcı gerek alıcı bütçelerine  kazançlar elde etmelerini sağladıklarını vurgulayan Sel, bir süredir örgü örmeye ara verip, reklam iş birliği yaptığını fenomen, bloger yani influencer olarak devam ettiğini anlattı.