Sosyal medya kullanıcıları, Mardin’in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne, teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Nefize Özsoy ve Şerife Özden Kalmış için teröre lanet yağdırdı.
Mardin’in Midyat ilçesinde, Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında, 2 kadın polis şehit oldu, 3 vatandaş ise hayatını kaybetti, aralarında çocuk ve polislerin de olduğu kişi 52 kişide yaralandı. Saldırıda şehit olan Edirne nüfusuna kayıtlı 32 yaşındaki polis memuru Nefize Özsoy ve Kastamonu nüfusuna kayıtlı 31 yaşındaki Şerife Özden Kalmış için sosyal medya kullanıcıları teröre lanet yağdırdı.
Sosyal medya kullanıcıları, ‘Şehit Polis Nefise Özsoy’ ve ‘Şehit Polis Şerife Özden Kalmış’ adı altında sayfa açarak teröre lanet yağdırdı.
Sosyal medya kullanıcıları, şehit polis memuru Şerife Özden Kalmış ve Nefise Özsoy’un çeşitli fotoğraflarını paylaşarak, “ Allah’ım evladına eşine anasına babasına sabır versin. Bunları yapanlar Allah’ın izniyle elbet helak olacaklar. Yattığın yer nur olsun. Allah size kıyan ve destekleyenlere, en büyük acıları yaşatsın. Nur içinde yat güzel şehidim” gibi ifadeler kullanarak, üzüntülerini dile getirdi.