Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’nde sahne alan ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, sahne performansıyla Kağıthanelilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Kağıthane Belediyesi’nin Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sünnet Şöleni’nde yüzlerce çocuk, erkekliğe ilk adımını attı. Hasbahçe’de gerçekleşen şölende sünnet olan çocuklar aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Çocukları özel gününde yalnız bırakmayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da sünnetlerin hayırlı olmasını dileyip törene katılan herkese teşekkür etti.
Çocukları tebrik eden Başkan Kılıç, "650 çocuğumuz sünnet oldu. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizi bugün de değerli sanatçımız Soner Bey’le yapmaktayız. Çocuklarımız çok eğlendi, aileleri çok mutlu oldu. Kıyafetleriyle, sünnetleriyle, eğlenceleriyle farklı bir akşam oldu. Bu akşam da bizlerle birlikte olan herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Çocuğunu sünnet ettiren vatandaşlardan Erkan Atan ise, "Pazartesi sünnet oldu. İlk ve tek çocuk olduğu için çok mutluyuz. Değişik bir duygu. Eğleniyoruz" dedi.
Hacivat-Karagöz, illüzyon ve palyaço gösterileri ile çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte, son olarak Türk Pop Müziği’nin ünlü seslerinden Soner Sarıkabadayı sahne aldı. Yoğun katılımın olduğu konserde vatandaşlar, söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.