Ankara’da 21-24 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan fuarın açılışına binlerce vatandaş katıldı.
"Kahramanmaraş’ımız da turizmden payına düşeni alacaktır"
Fuarın açılışında bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ın turizm alanında payına düşeni alacağını söyledi.

Turizm sayesinde şehirlerin ve ülkenin çehresinin değişebileceğini, turizmin kentlere önemli faydalar sağlayacağını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: "Şehirler turizm sayesinde kültürlerini, tarihini, mimarisini, sanatını, doğal güzelliklerini geniş bir coğrafyaya tanıtma fırsatı bulmaktadırlar. Kahramanmaraş’ımız da turizmden payına düşeni inşallah alacaktır. Kahramanmaraş dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biridir. Birlikte yaşama kültürünün örneğini sergilemiş bu topraklarda Türkiye'nin tüm renkleri, desenleri, kokuları vardır.

Turizm aynı zamanda bölgelerde gelir dolaşımını hızlandırmakta ve önemli istihdam imkanlarının ortaya çıkarmaktadır.
Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız projelerle şehrimizin turizmden payına düşeni alması için gayret ediyoruz” diye konuştu.
Fuarın açılışına Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile milletvekilleri, belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.