Fastfood denilince akla gelen ilk firmalardan birisi olan McDonald's, Kahramanmaraş'ta sunduğu başarılı hizmet ve lezzetiyle vatandaşların damaklarını tatlandırıyor.
Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesinde bulunan Piazza AVM'nin 3.katında ki McDonald's, hamburgerlerinde yerli ve helal kesim etler kullanarak, Türk firmalarıyla çalışıyor. Etlerin yerli olması dolayısıyla damaklarda ayrı bir tat bırakıyor. Ürünler ise yerli ve milli olarak üretiliyor.  
Özellikle güvenli yiyecek üretiminde bir numara olan McDonald's, bağımsız denetçilerin yaptığı farklı denetimlerde de aldığı yüksek puanlarla dikkat çekiyor. 


Halk sağlığı açısından hijyen tedbirlerinin en üst düzeyde olduğu ve çalışma ortamında personellerin el dezenfekte ve temizliğine önem göstermesi, üretilen gıdalarında sağlıklı olmasını sağlıyor. 
Her gün yağların karbon ölçümü, etlerin raporlanması yapılması sayesinde Türkiye genelinde bütün McDonald's firmalarının aynı lezzeti yakalaması hedefleniyor. 
Kahramanmaraş bayisinde haftalık olarak verilen siparişler, soğuk hava depolarında özel cihazların ölçümleri sonrasında kontrol altında tutuluyor. 
Kadınların iş gücüne katılımı ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında farkındalık yaratan McDonald's firması, Türkiye'de ve Kahramanmaraş'ta istihdam sağlama konusunda öncü firmalar arasında yer alıyor. 
Kahramanmaraş'ta ki bayinin sahibi ve işletmecisi Nuran Bastırmacı, siparişlerin kendilerine ulaştığında ürünlerin 18-21 derece arasında soğukluğunun olması durumunda kabul ettiklerini, haricen depolarına bu ürünleri almadıklarını söyledi.
Siparişleri yerleştirdikten sonra depolarındaki ürünlerinde sık sık kontrol edildiğini söyleyen Bastırmacı, hazırlanan ürünlerin hepsinin bir süresinin olduğunu ve pişen patatesin 7, etlerin ise 15 dakikayı geçmesi durumunda kullanılmadığını belirtti. 
Bastırmacı, çalışanların sadece bir defa değil sürekli olarak eğitime tabi tutulduklarını ve müşteriye her zaman kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini vurguladı.