Kahramanmaraş'ın fastfood adresi: McDonald's

Fastfood denilince akla gelen ilk firmalardan birisi olan McDonald's, Kahramanmaraş'ta sunduğu başarılı hizmet ve lezzetiyle vatandaşların damaklarını tatlandırıyor.

Genel 02.04.2021, 13:16
Kahramanmaraş'ın fastfood adresi: McDonald's
banner257

Fastfood denilince akla gelen ilk firmalardan birisi olan McDonald's, Kahramanmaraş'ta sunduğu başarılı hizmet ve lezzetiyle vatandaşların damaklarını tatlandırıyor.
Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesinde bulunan Piazza AVM'nin 3.katında ki McDonald's, hamburgerlerinde yerli ve helal kesim etler kullanarak, Türk firmalarıyla çalışıyor. Etlerin yerli olması dolayısıyla damaklarda ayrı bir tat bırakıyor. Ürünler ise yerli ve milli olarak üretiliyor.  
Özellikle güvenli yiyecek üretiminde bir numara olan McDonald's, bağımsız denetçilerin yaptığı farklı denetimlerde de aldığı yüksek puanlarla dikkat çekiyor. 


Halk sağlığı açısından hijyen tedbirlerinin en üst düzeyde olduğu ve çalışma ortamında personellerin el dezenfekte ve temizliğine önem göstermesi, üretilen gıdalarında sağlıklı olmasını sağlıyor. 
Her gün yağların karbon ölçümü, etlerin raporlanması yapılması sayesinde Türkiye genelinde bütün McDonald's firmalarının aynı lezzeti yakalaması hedefleniyor. 
Kahramanmaraş bayisinde haftalık olarak verilen siparişler, soğuk hava depolarında özel cihazların ölçümleri sonrasında kontrol altında tutuluyor. 
Kadınların iş gücüne katılımı ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında farkındalık yaratan McDonald's firması, Türkiye'de ve Kahramanmaraş'ta istihdam sağlama konusunda öncü firmalar arasında yer alıyor. 
Kahramanmaraş'ta ki bayinin sahibi ve işletmecisi Nuran Bastırmacı, siparişlerin kendilerine ulaştığında ürünlerin 18-21 derece arasında soğukluğunun olması durumunda kabul ettiklerini, haricen depolarına bu ürünleri almadıklarını söyledi.
Siparişleri yerleştirdikten sonra depolarındaki ürünlerinde sık sık kontrol edildiğini söyleyen Bastırmacı, hazırlanan ürünlerin hepsinin bir süresinin olduğunu ve pişen patatesin 7, etlerin ise 15 dakikayı geçmesi durumunda kullanılmadığını belirtti. 
Bastırmacı, çalışanların sadece bir defa değil sürekli olarak eğitime tabi tutulduklarını ve müşteriye her zaman kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yorumlar (9)
Furkan 1 hafta önce
Patatesleride koyarken eldiven taksa keşke :)
Bertizli 1 hafta önce
Nasil bir Maraşmışsın arkadaş , adam gibi iskender yiyecek bir restaurant bile yok.
K.MARAŞ 1 hafta önce
Çok güzel bir detay yakalamışın kardeşim tebrikler :):):)
tolga 1 hafta önce
en iyisi şef yusuf
Güldürdünüz:) 1 hafta önce
Ahmet Hakan
Ahmet 1 hafta önce
Tekerek bölgesine bir şube acilsa...
Ali 1 hafta önce
Personel çok ilgili tebrikler
Mehmet 1 hafta önce
Fotoğraftaki personellerin hepside işini layığıyla yapıyor tebrikler
Zekeriya 1 hafta önce
Şeflerin ve çalışanların emeğine sağlık
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hayrettin Güngör'ü başarılı buluyor musunuz?
Hayrettin Güngör'ü başarılı buluyor musunuz?
Namaz Vakti 11 Nisan 2021
İmsak 04:32
Güneş 05:56
Öğle 12:38
İkindi 16:17
Akşam 19:11
Yatsı 20:30