Piazza AVM ve Üstad Satranç Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen 3’üncü Geleneksel Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası’nda 4 kategorideki karşılaşmaların galipleri heyecanlı karşılaşmalar sonunda hak ettikleri ödüllere kavuştu. 
ŞAMPİYONLUK ÖDÜLLERİ BİLGE’DEN
Satranç ustalarının kıran kırana hünerlerini sergilediği karşılaşmalar sonunda 7-8  Yaş Minikler’de birinci olan Ahmet Özberk, 9-10 Yaş Küçükler’in birincisi Serminaz Aydemir, 11-13 Yaş Yıldızlar’ın birincisi Anıl Ahmet Aydemir ile 14-18 Yaş Gençler kategorisinin birincisi Yusuf Muhammed Çivi şampiyonluk ödüllerini AVM Müdürü Ufuk Cezmi Bilge’nin elinden aldılar.
Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorisinde ikinci olan Betül Cemre İzi, Cem Ferit Bilgiç, Toygun Ahmet Karslıgil, Mustafa Özavcı ise ödüllerini Samsung ve Vestel Mağazası sahibi Ercan Aygün’den aldı.  “Minikler” kategorisinde Defne Göçer, “Küçükler”de Enes Atma, “Yıldızlar”da Yavuz Selim Peker ve “Gençler” kategorisinin üçüncülerinden Yusuf Ortasöz’e ödülleri de Üstad Satranç Kulübü Müdürü Adem Yüksel tarafından verildi.
KIRTASİYE VE TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ
7-8 Yaş Minikler kategorisinde ilk 3’e giren kız ve erkek yarışmacılara kırtasiye seti hediye edildi. Diğer yaş gruplarında ise teknoloji devi Vestel’in hediyeleri satranç ustalarına sunuldu. 9-10 Yaş Küçükler, 11-13 Yaş Yıldızlar ve 14-18 Yaş Gençler kategorilerinin tamamında ilk 2’ye giren yarışmacılara Vestel tablet, 3’üncü yarışmacılara ise Vestel bluetooth hoparlör hediye edildi.