Onikişubat İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi Bediüzzaman Bulvarı üzerinde açılan ve herkesin ilgisini çeken Auto Life, alanında uzman personeli, geniş kapsamlı hizmetleri, tam donanımlı hizmetiyle sektörün öncü firması oldu. 
İş yeri içerisinde araçlar için iç-dış araç temizlik, oto aksesuar, dezenfekte işlemlerinden kaporta işlemlerine kadar hizmetler bulunuyor. Auto Life, Kahramanmaraş’ta ki ilk ve tek araç fotoğraf stüdyosunu da yine kendi bünyesinde barındırıyor. 
Kemal Bozkurt ve Mert Güven’in ortaklığında açılan Auto Life, açılışa özel kampanyalarla Kahramanmaraşlıları bekliyor. 
Auto Life işletmecisi Kemal Bozkurt, Kahramanmaraş'ta oto yıkama sektörüne fark getirmek ve şehirdeki bu alanda olan eksiği gördüğü için böyle bir hizmet getirdiğini belirterek şunları kaydetti:  
"Auto Life’ın bünyesinde oto yıkıma, detaylı temizlik, araç içi dezenfekte işlemi , oto aksesuar, antifriz, cam suyu, paspas, aydınlatma aksesuarları gibi hizmetler bulunmakta, bunun yanı sıra Kahramanmaraş’ta ilk ve tek araç fotoğraf stüdyosu bulunmaktadır. Ekstra olarak kaporta işlemleri yapıyoruz. Bu doğrultuda boyasız göçük düzeltme ve boya işlemleri yapıyoruz. Bunun haricinde ön muayene hizmeti veriyoruz. İnsanlar araçlarını muayeneye götürmemek için araçlarını bizlere teslim ediyorlar ve bizde insanların araçlarının muayenesini yaptırıp kendilerine teslim ediyoruz."
Kahramanmaraş’ta ilk ve tek araç fotoğraf stüdyosu kurduklarını söyleyen Bozkurt, vatandaşların araçlarını satarken, fotoğrafla, ilanla uğraşmadan, Auto Life Stüdyosunda fotoğraflarını çekip, insanlara ilana koyacak şekilde yazısını da hazırlayıp teslim ettiklerini belirtti.
Açılışa özel kampanyalarının da olduğunu ifade eden Bozkurt, "Vatandaşlarımızı kampanyalarımızdan yararlanmaları için Auto Life’a bekliyoruz. Fotoğraf stüdyosu, iç-dış yıkama ile birlikte 150 TL gibi bir rakama yapıyoruz. Artı olarak cam filminde sanayide 600-700 TL’ye çekilen cam filmi bizde 400 TL.” diye konuştu. 
Auto Life’ın diğer ortağı olan Mert Güven de, araç yıkama konusunda vatandaşların telefon açması durumunda gidip araçlarını aldıklarını ve aldıkları araçları yıkayıp tekrardan teslim ettiklerini, bu hizmetlerinin kendilerini başkalarından ayırdığını söyledi.

HABER FOTOĞRAFLARI