18-24 Mart Yaşlılar Haftası vesilesiyle, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün gerçekleştirmiş olduğu organizasyonla, Cumhuriyet Başsavcısı İlker YAZICI, İdare Mahkemesi Başkanı Emin ÖZTÜRK, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman GÖGEBAKAN’ın katılımlarıyla Kahramanmaraş Merkez Huzurevi ziyaret edilerek huzurevi sakinlerine karanfil dağıtıldı. Ziyarette huzurevi sakinleri ile tek tek tanışılarak talep ve istekleri dinlenildi.

Ziyaret sonunda düzenlenen programda huzurevi personeli Doğan ARAS ve huzurevi sakini Neşat DİNÇER tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Akabinde kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı İlker YAZICI, yaşlıların her zaman sevgi ve saygıya değer olduklarını, tecrübelerinden faydalanmak gerektiğini, her türlü ihtiyaçlarında yaşlıların yanında olduğunu ifade ederek, Huzurevi Müdürü Ahmet TÜTEN ile huzurevinin boya, badana, tamirat ve tadilatının Denetimli Serbestlik yükümlülerince yerine getirilmesine ve huzurevi bahçesinin ağaçlandırılması hususları görüşüldü. Huzurevi sakinlerine Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda imal edilen tatlılar ve çay ikramıyla ziyaret son buldu.

Kıymetli büyüklerimizi sadece yılın bir haftasında değil her zaman hatırımızdan çıkartmamak temennisiyle, tüm huzurevi sakinlerimize sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz.