Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde Elif Akçadağ yönetiminde devam eden İşaret Dili Kursu 18 Şubat’ta eğitimlere başladı.

Kültürpark Konferans Salonu’nda devam eden İşaret Dili Kursu’na 81 kursiyer katılırken, kurs 29 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

İşaret Dili Kursuna ilişkin bir değerlendirmede bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam: “Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak Abdulhakim Suzan Bilgili Halk eğitim merkezi Müdürlüğü işbirliği ile işitme engelli kardeşlerimizin daha iyi anlaşılır olması için düzenlediğimiz İleri Düzey İşaret Dili Kursumuz tüm hızıyla devam ediyor. İşitme engelini ortadan kaldırmak, Engelsiz bir Kahramanmaraş için düzenlediğimiz kursumuza kamu personellerinin yanı sıra üniversite öğrencilerimiz de katılmaktalar.

18 Şubat 2019 tarihinde başlayıp, 29 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek kursumuza 81 kursiyerimiz katılıyor. Kursumuzun sonunda kursiyerlerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İşaret Dili Temel Düzey Eğitim Sertifikası verilecektir. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.