Kahramanmaraş Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türklerin Ergenekon'dan çıkışını ve baharın gelişini simgeleyen 21 Mart Nevruz Bayramını kardeş okulları olan Türkoğlu ilçesi Çakıroğlu ilk ve orta okulu öğrencileri ile birlikte kutladılar. Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde Türkoğlu ilçesine bağlı Çakıroğlu Mahallesinde bulunan ilk ve orta okulu ziyaret ederek hem Nevruz Bayramını kutladılar hemde kardeş okullarının öğrencilerine hediyeler getirdiler.

İki okulun öğrencileri okul bahçesinde nevruz bayramının vazgeçilmez etkinliği olan ateş üzerinden atlama etkinliği düzenlediler. Yakılan ateş üzerinden her iki okulun öğretmen ve öğrencileri birlikte atladılar. Daha sonra Nevruz Bayramı hatırasına okul bahçesine hep birlikte ağaç diktiler.

Öğrenciler Nevruz Kutlamasından Memnun Oldular

Çakıroğlu İlk ve Orta Okulunda öğrenim gören öğrenciler yapılan etkinliklerden çok memnun olurken. Öğrencilerden 6-A Sınıfında öğrenim gören Yağmur Sena Kamalak "Kahramanmaraş'tan kardeş okulumuz geldi, bizlere hediyeler getirdiler, birlikte ilk defa Nevruz'u kutladık. Kardeş okulumuza çok teşekkür ederim." dedi.