GAZİANTEP (AA) - Kahramanmaraş'ta yaşayan ve 9 Şubat'tan beri kendisinden haber alınamayan fabrika işçisi 34 yaşındaki Ökkeş Şimşek'in, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde oturan anne ve babası, oğullarının bulunmasını istiyor. 

İlçeye bağlı Sarburun Mahallesi'nde yaşayan baba Bayram Şimşek, yaptığı açıklamada, 9 şubatta kızını okuluna bıraktıktan sonra bir daha evine dönmeyen oğlunun hayatından endişe ettiklerini söyledi. 

Devlet yetkililerinden kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediklerini anlatan Şimşek, "Oğlum 12 gündür kayıp. Çalmadık kapı bırakmadık. Polis, jandarma 'araştırıyoruz size bilgi vereceğiz' dedi ama hiçbir bilgi yok" dedi.

Gözyaşlarını tutamadığı gözlenen anne Gülsüm Şimşek ise bir süre önce bir oğlunu askere yolladığını belirterek "Oğlum askere gittikten 1 hafta sonra da Ökkeş'in kaybolduğunu öğrendik. Ne olur oğlumu bulsunlar. Oğlum kendi halinde, işine gücüne bakan biriydi. Çevresinde sorunu olan kimse  de yoktu. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum" diye konuştu. 

 

Akraba ve komşularının yalnız bırakmadığı acılı aile, Ökkeş Şimşek'ten gelecek bir haber bekliyor. 

- Olay

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan Ökkeş Şimşek 9 Şubat'ta, 9 yaşındaki kızını okula bıraktıktan sonra kendisine bir daha ulaşılamamış, İl Emniyet Müdürlüğü, ailenin başvurusu üzerine Şimşek'in bulunabilmesi için özel ekip kurarak arama çalışmalarına başlamıştı.