İstanbul'da yaşayan Kahramanmaraşlılar 20 Ağustos Pazar günü Kemerburgaz Ayvaz Bendi Kurt Kemerinde, Andırınlılar Derneğimizin "10.Geleneksel Piknik Şöleninde" buluşacak.

İstanbul Andırınlılar Derneğimiz tarafından bu yıl 10.'su yapılacak olan geleneksel şölenine bölge milletvekilleri, belediye başkanları, eski bakanlar ve üst düzey bürokratlar ile birlikte İstanbul'da yaşayan Pazarcık'tan Elbistan'a Göksun'dan Afşin'e, Ekinözü, Türkoğlu'ndan Andırın'a tüm Kahramanmaraşlıların katılım sağlaması beklenmekte.

İstanbul Andırınlılar Dernek Başkanı Hamdi Çam yaptığı basın açıklamasında; Bu Pazar yani 20 Ağustos'ta Eyüp Belediyesi  Kemerburgaz Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri yanı başında geçtiğimiz yıl ve ondan önceki yıllarda piknik yaptığımız alanda yapacağımız pikniğimize tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi davet ediyorum. Her ne kadar Andırınlılar Derneği olarak organizasyon yapıyor olsak da biz şehrimizin tüm ilçe ve belde halkıyla kucaklaşıyoruz. Bu sene de geleneksel pikniğimize tüm milletvekillerimizi, eski bakanlarımızı, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızı, üst düzey bürokratlarımızla birlikte davet ettik.Pikniğimizde Kahramanmaraş Dondurması, Tarhana, Fıstık ikramımızla birlikte voleybol turnuvası yapacağız kazanan takımlara kupa ve madalya takdim edeceğiz. Dedi.

İstanbul Kemerburgaz da, Eyüp Belediyesi Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri yanı başında yapılacak olan piknik için İstanbul'un çeşitli noktalarından otobüs ve servisler kaldırılacak.Pikniğe katılmak isteyenlerin dernek yönetimiyle irtibat kurmaları yeterli olacak.

Piknik alanına dernek tarafından tahsis edilen araçlarla alana kadar ve  toplu taşıma Göktürk güzergahındaki araçlar  ile (belirli bir noktaya kadar) ulaşılabilecek.

Aracıyla gelmek isteyenlerin navigasyonlarına "Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri" yazmaları yeterli olacak. Sabah saat 07.00-10.00 arası girişler ücretsiz olacak.