KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde esnaf, 3 yıl önce başlattığı uygulamayla Ramazan aylarında kaldırım ve caddeye kurdukları sofralarda iftar yapıyor

Güneşli Mahallesi Hamza Akbaş Caddesi'nde iş yeri bulunan esnaflar, mahalle halkı ile birlikte iftar organizasyonu düzenledi.

Cadde esnafı ve halkın da katılımıyla gerçekleştirilen iftar davetine yoğun ilgi gösterildi.

Cadde esnaflarından Cuma Köse, gazetecilere yaptığı açıklamada, caddede iftar geleneğini bu yılda devam ettirdiklerini söyledi.

Esnafların gün boyu birlikte olduğunu ifade eden Köse, bu birlikteliğin iftarla da taçlandırılarak, kardeşlik duygularının artırılmasına vesile olmasını istediklerini belirtti.

Organizasyonu 3 yıl önce başlattıkların hatırlatan Köse, "Açık havada iş yerlerimizin önünde hep birlikte iftar sofrası kurmaya karar verdik. Mahalle halkı ve esnaf dostlarımızla bereket ve rahmet ayı olan Ramazanda bu güzel sofrada bir arada olmak çok güzel. Bu organizasyona vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Diğer cadde esnaflarına da bu davranışımızın örnek olmasını istiyoruz." diye konuştu.