ANTALYA (AA) - Sektörde 60 yıldır özellikle kilit ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknoloji ürünlerini Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda sergileyecek.

Antalya Fuarcılık Merkezi'nde gerçekleşecek Hotel Equipment Fuarı'nda 84 metrekarelik stant ile yer alacak olan Kale Endüstri Holding, katılımcılara elektronik kartlı kilit sistemleri, otel tipi kartlı ve şifreli kilit sistemleri, elektronik şifreli kabin kilitleri, X10 akıllı kilit sistemleri, elektronik ofis tipi kilitler, cam kapı aksesuarları, kapı hidrolikleri, geçiş kontrol sistemleri, elektronik güvenlik kilitleri, yangın kapı kilitleri, topuzlu kilitlerini sunacak.

Anadolu'da sektörlerin üretim ve ihracat seviyesini yükseltmek, Antalya'yı fuar ve kongre şehri haline getirmek, satış ve ortaklıklar için ikili iş görüşmelerin organizasyonlarını gerçekleştirerek fuarı hem katılımcılar hem de ziyaretçiler bakımından en verimli hale getirmek misyonunu taşıyan Anfaş Fuarcılık Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda Kale ürünleri, 4. Hall 1 numaralı stantta yer alacak.

Kale Endüstri Holding'in temeli, 1953 yılında atıldı. 1979'da Kale Kilit ile atağa kalkan firma, 1988 yılında tüm şirketlerini holding çatısı altında topladı.

Bugün Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Kilit Dış Ticaret AŞ, Kale Çelik Eşya, Kale Kapı Pencere Sistemleri, Kale İnşaat, Kale Yapı ve Ticaret, Kale Sigorta Acenteliği adı altında hizmet veren yedi ayrı firma bulunmaktadır.

2014 yılını 400 milyon lira ciro ile kapatan holding, yıl boyunca yaptığı 60 milyon dolar ihracat ile dünyanın dört bir yanında 100'den fazla ülkeye ulaşıyor.