GAZİANTEP (AA) - Kahramanmaraş'ta 15 gündür kayıp olarak aranan ve dün Gaziantep'in İslahiye ilçesinde cesedi bulunan Ökkeş Şimşek'in cenazesi toprağa verildi.

Dün ilçeye bağlı Fevzipaşa Mahallesi Hasanbeyli karayolu yakınındaki piknik alanında cesedi bulunan 34 yaşındaki Ökkeş Şimşek'in cenazesi, yakınları tarafından Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Nurdağı ilçesine getirildi. 

Şimşek, kılınan cenaze namazının ardından Sayburun Mahallesi'nde toprağa verildi. Cenazeye Şimşek'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, İslahiye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Deveci ve vatandaşlar katıldı. 

Cenazenin toprağa verilmesinin ardından mezarlık çıkışında taziye sırasında jandarmanın Şimşek'in ailesi ve yakınlarına taziyede bulunanları görüntülediği görüldü.

- Olay -

Fevzipaşa Mahallesi Hasanbeyli karayolu yakınındaki piknik alanında erkek cesedini fark eden bir çobanın, durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, başında kurşun izine rastlanan kişinin, Kahramanmaraş'ta yaşayan ve kendisinden 15 gündür haber alınamayan 34 yaşındaki fabrika işçisi Ökkeş Şimşek olduğunu tespit etmişti.