Hakkari’nin Çukurca Çığlı Üs Bölgesi’nde terör örgütü PKK’lı teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Nazmi Kapucu, Kayseri’nin Tomarza ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Törende, şehidin 9 yaşındaki kızı Kübra Nur Kapucu’nun "Ben babamı istiyorum" diyerek ağlaması, törene katılanları gözyaşlarına boğdu.
Hakkari’nin Çukurca Çığlı Üs Bölgesi’nde terör örgütü PKK’lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Nazmi Kapucu için memleketi Kayseri’nin Tomarza ilçesinde tören düzenlendi. İlk olarak askeri hastanenin morgundan alınan şehidin cenazesi, baba evine getirilerek son kez helallik alındı. Şehit Uzman Çavuş Nazmi Kapucu’nun eşi Tuğba Kapucu’yu yakınları teselli etmeye çalışırken, 3 yaşında ki kızı Zehra Nur ise yakınlarının kucağında olup biteni anlamaya çalıştı. Öte yandan, şehidin 9 yaşındaki kızı Kübra Nur Kapucu’nun babası toprağa verilirken, "Ben babamı istiyorum" diyerek ağlaması, törene katılanları gözyaşlarına boğdu.
İkindi namazını müteakip Tomarza meydanında kılınan cenaze namazına, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Yalçın, belediye başkanları, milletvekilleri, kurum kuruluş temsilcileri, polis ve askeri erkan, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Kapucu’nun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Tomarza Mezarlığı’na defnedildi.