KAYSERİ (AA) - Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalar evlerinde ziyaret edildi.

Sağlık Bakanlığının başlatmış olduğu sağlık kurumlarından hizmet alan hastalara yönelik ev ziyaretlerine, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tamer Şenel , İdari ve Mali İşler Müdürü Namık Kemal Çakıcı ve Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kubilay katıldı.

Şenel, yaptığı açıklamada, vatandaşların daha kaliteli ve refah bir ortamda tedavilerinin sağlanması için her gün yeni düzenlemeler yaptıklarını söyledi.

Sağlık Bakanlığının ülke genelinde başlattığı hastaların evlerinde ziyaret edilmesi projesinin Kayseri'de de hayata geçirdiklerini belirten Şenel, hastaları, sağlık sunumu ve sağlık sistemi hakkındaki duygu ve düşüncelerinin bilinmesi, sunulan hizmetlerle ilgili beklentilerin öğrenilmesi, öneri ve temennilerin dinlenilmesi amacıyla evlerinde ziyaret ettiklerini kaydetti. 

Bakanlık tarafından yapımı üstlenilen ek binaların çok yakında hizmete gireceğini ifade eden Şenel, şunları anlattı:

"Ancak daha kaliteli sağlık hizmetinin verilebilmesi için hastalarımızın görüş ve önerilerine ihtiyacımız var. Sağlık  Bakanlığının başlattığı sağlık kurumlarından hizmet alanlara yönelik ziyaretler kapsamında hastanelerimizde tedavi gören hastalarımızı evlerinde ziyaret ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hastalığı ve tedavi sürecinde karşılaştığı olumlu ve olumsuz durumlar hakkında bilgiler alıyor, öneri ve isteklerini talep ediyoruz. Tüm bunlar değerlendirilerek hizmet sunumundaki aksaklıkları tespit ediyor ve gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Son olarak Ali Turan isimli hastamızı ziyaret ettik. Hastamız bize memnuniyetlerini ve taleplerini iletti. Görüş ve önerilerinin bizim için önemli olduğunu gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade ettik. Hastane yöneticileri olarak ziyaretlerimize devam edeceğiz."