ADANA (AA) - Kayseri Erciyes Anadolu Derneği'nin yeni yönetim kurulu, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ve Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe'yi makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Şahin, Kaymakam Subaşı'nın Adanalıların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak için gece gündüz demeden çalıştığına yakinen şahit olduklarını söyledi.

Şahin, "Tüm faaliyetlerimizde bizleri yalnız bırakmayan Kaymakam beye Adana'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Subaşı da, "Yeni yönetim kuruluna başarı diliyorum. Bu kentte Kayserililerin yeri başka. Sizleri seviyoruz" diye konuştu.  

- ATO ziyareti

Kayseri Erciyes Anadolu Derneği'nin yeni yönetim kurulu, kendisi de aslen Kayserili olan ATO Başkanı Atila Menevşe'yi makamında ziyaret etti. 

Kayseri Erciyes Anadolu Derneği Başkanı Ahmet Şahin, Kayserililerin Adana ticaretinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Kayseri'nin önde gelen aileleri, işadamları bu şehirde iş kurup kentin ekonomisine katkıda bulunmaktalar. Adana'da yaşayan Kayserililerin sayısı oldukça fazla. Dernek olarak hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak için yeni yönetim kurulu üyelerimizle çeşitli projeleri hayata geçireceğiz. Sizi de hemşehrilerimizi de pazar günleri dernek merkezimizdeki kahvaltıya bekliyoruz."

ATO Başkanı Menevşe de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle devam etti:

''Ailem Kayseri'nin Develi ilçesinden. Başta Ahmet Şahin bey olmak üzere yeni yönetim kurulu üyelerine başarı diliyorum. Bizler her zaman sivil toplum örgütlerinin yanındayız. Kayserililer Derneği de Adana'nın gelişip kalkınması için üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor. İnşallah en kısa zamanda kahvaltı programınıza katılacağız. Orada Kayseri'ye özgü yöresel yiyeceklerin tadına bakmak isterim. Hemşehrilerimiz için herşeyi yapmaya hazırım.''

Ziyarette ATO Başkanı Atila Menevşe ile dernek yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.