Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, saç stil kategorisinde Türkiye ikincisi olan Keçiörenli kuaför Ömer Sarıoğlu’na (38) teşekkür plaketi verdi.
Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenen milli takım seçmeleri finalinde saç stili kategorisi Türkiye ikincisi olan ve milli takıma girmeye hak kazanan Ömer Sarıoğlu, Başkan Ak’ı makamında ziyaret etti. Sarıoğlu’nu başarısından dolayı tebrik eden Mustafa Ak “Yurt dışında Türkiye, Ankara ve Keçiören’i temsil edeceksin. Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. Sarıoğlu da Başkan Ak’a teşekkür ederek “Ülkemi, Ankara’yı ve Keçiören’i en iyi şekilde temsil edip birinci olmak istiyorum. Bizlere verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Ak daha sonra Sarıoğlu’na teşekkür plaketi verirken, ziyaret hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.
Keçiören İncirli Mahallesi’nde 13 yıldır esnaflık yapan Ömer Sarıoğlu, yurt dışında düzenlenecek uluslararası saç stili yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek. Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada da topuz saç stili kategorisi Türkiye birinciliğini kazanan Sarıoğlu, Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün yaptığı rutin denetimler sırasında yarışma dereceleriyle dikkat çekmiş, Başkan Mustafa Ak tarafından belediyeye davet edilmişti.