Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, halk günü ilan ettiği bugün Kıbrıs Gazileri'ni ağırladı. 14 Gazi, Kaymakam Cinbir’i makamında ziyaret etti. Bir süre sohbet edilen ziyarette gazilerden Galip Yılmaz, şiir okudu.

Gaziler adına konuşan Kıbrıs Gazisi Galip Yılmaz, "Silifke ilk kez sizin gibi bir kaymakam gördü. Biz gaziler ilk kez bu kadar samimi ve güler yüzü bir arada gördük. Gerek geçtiğimiz günlerde kutlanan Çanakkale Zaferinin ardından bizleri onurlandırıp kahvaltılı bir sohbet ortamı yaratmanız, gerekse her fırsatta bizim yanımızda olmanız bizleri çok mutlu etti. Biz ilk kez Silifke’de bu kadar şevkatli bir devlet adamı gördük. Bu nedenden dolayı sizlerden allahrazı olsun." dedi.

Kaymakam Cinbir ise “Devlet her zaman sizlerin yanında bundan emin olun. Bizler bugün varız yarın başka bir yerde görevde oluruz ama devletimiz her zaman vardır. Sizlerin sorunlarını dinlemek ve yardımcı olmak bizlerin görevleri. Önümüzdeki günlerde yine bir kahvaltı ortamında eşleriniz ve çocuklarınızla birlikte yeniden bir araya geleceğiz. Umut ediyorum ki bu tür kaynaşma ortamları bizleri birbirimize daha yakınlaştıracaktır. Bizler sizlere minnet borçluyuz. Bu nedenle her devlet olarak yanınızda olacağız.” diye konuştu.