Gaziatep’te kına gecesi yapan Mücahit Sarıoğlu ve Rukiye Bileci çifti, yöresel kıyafetleri ile demokrasi nöbetine katıldı. Damat adayı Mücahit Sarıoğlu, "İnşallah eşimden darbe gelmez" dedi.
Gaziantep’te Cumartesi akşam nikahı kıyılacak olan Mücahit Sarıoğlu ve Rukiye Bileci çifti, kına gecesi giydikleri yöresel kıyafetlerle, Demokrasi Meydanı’na koşarak, nöbete destek verdi. Ellerinde Türk Bayrakları ile alana giden çift, platforma çıkarak, marş ve kahramanlık türkülerine eşlik etti. 15 Temmuz akşamından itibaren demokrasi nöbetine katıldığını belirten damat adayı Mücahit Sarıoğlu, "Bugün kınamız vardı, inşallah cumartesi günü de nikahımız olacak. Buradan da şehir büyüklerimizi davet ediyoruz. O gün de inşallah burada olacağız. Biz darbeyi, amasız, fakatsız lanetliyoruz. Kim olursa olsun her kim yapmışsa, kabul etmiyoruz. Bir daha da memleketimizin ülkemizin başına gelmemesini Rabbimden niyazda bulunuyoruz" dedi.
Mücahit Sarıoğlu, gazetecilerin gelin Rukiye Bileci’den darbe bekleyip, beklemediği yönündeki soruya ise "İnşallah eşimden darbe gelmez diyorum. Ama her şey her an olabilir" diye esprili cevap verdi.
Gelin Rukiye Bileci ise "Bu gece kınamız vardı. Nöbete normalde devam ediyorduk. Bu özel günümüzde de burada olalım istedik. Tek vatan, tek yürek Recep Tayyip Erdoğan diyorum. Vatan bölünmez kimse buna cürret edemez" dedi.