IHAAW120039-GEN/10-06-2016 - KIRÇİÇEĞİ KUŞADASI’NDA - KIRÇİÇEĞİ’NDEN KUŞADASI’NA ÇİFTE YATIRIM - GELENEKSEL TATLARIN DURAĞI RESTORANIN YANINA BİR DE OTEL AÇTI (FOTOĞRAFLI) AYDIN (İHA) - Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, Türkiye’de turizmin ilk başladığı kent Kuşadası’nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Misafirlerimiz Kırçiçeği’nin kalitesini yaşayacak" dedi. Lezzet yolculuğuna 1985’te İzmir’den başlayan ve 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, yaz sezonunda hem yeni lezzetlerin adresi olmaya hem de yeni yatırımlara imza atmaya devam etti. Sezona emin adımlarla ilerleyen Kırçiçeği’nin yeni şubesi, turizmin başladığı kent Kuşadası’nda hizmete girdi. Turizm yatırımlarını da sürdüren Kırçiçeği, yeni şubeyle birlikte aynı zamanda 35 yataklı Kuşadası İmerhan Oteli de hizmete açtı. Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, “Türk turizmi denilince ilk akla gelen Kuşadası’nda olmaktan dolayı heyecanımız büyük. Yeni şubemizle birlikte 35 yataklı otelimiz de hizmete giriyor. Kusursuz lezzetleri sunarken, otel yatırımımızla da misafirlerimize Kırçiçeği kalitesini yaşatacak olmaktan gururluyuz" diye konuştu. HEM RESTORAN HEM OTEL Gıda sektöründe her gün binlerce misafiri ağırlayıp, ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını belirten İpbaş, Kırçiçeği’nin, Türk turizminin vitrini olan kentlerdeki şubeleriyle yüksek bir tecrübeye sahip olduğuna dikkat çekti. İpbaş şöyle devam etti: “İnsanların ruhunu doyurmak ve benzersiz deneyimler sunmak için tasarlanmış ürün ve hizmetlerimizle, gıda sektöründe sürdürülebilir şekilde büyüyoruz. Kuşadası gibi yerli-yabancı turistin yoğun olduğu bölgelerde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor. Kırçiceği’nın gıda sektöründeki yüksek kalitesi artık Kuşadası’nın da hizmetinde. Hem mutfağımızla hem de İmerhan ile Kuşadası, lezzete ve hizmete doyacak.” MİSAFİRLERİNİ İFTAR VE SAHURDA AĞIRLIYOR Geleneksel tatların ustası Kırçiçeği, Türkiye genelindeki şubelerinde 11 ayın sultanı Ramazan’da misafirlerini hem iftar hem de sahurda ağırlıyor. İftarın ve sahurun vazgeçilmezi çorbalar, sıcak puf pidelerle servis edilecek. Adana’dan Beyti’ye, patlıcanlıdan yoğurtluya çeşit çeşit kebaplar, dürümler, şişler, ızgaralar, kiremitte köfteler ve dönerlerle donatılan Kırçiçeği ramazan sofraları, lezzette sınır tanımayacak. Kırçiçeği’nin efsanevi kıymalı, otlu peynirli, mantarlı, sucuklu, pastırmalı, yumurtalı, kuşbaşılı çıtır pideleri ise misafirlerin seçimleri arasında yer alacak. Kırçiçeği ayrıca ramazan sofrasını tatlılar ile de süsleyecek. Fırın Sütlaç, Künefe, Dondurmalı İrmik Helvası ve Kabak Tatlısı, Kırçiçeği’nin favorileri arasında yer alıyor. (CA-CO-Y) 10.06.2016 12:22:23 TSI NNNN