Kırıkkale’de bulunan Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu öğrencileri, spor ve diğer dallarda yaptıkları çalışmalarla beğeni topluyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Göksel Tan’ın önderliğinde başlatılan sportif faaliyetlerle, öğrenciler başarıdan başarıya koşuyor.

Hiçbir kötü alışkanlığın bulunmadığı okulda, öğrenciler boş zamanlarını sportif ve kültürel faaliyetlerle devam ettiriyor. Hafta sonu da faaliyetlerine devam eden okulda, veliler de faaliyetlere destek veriyor. Her başarının arkasında güçlü insanların bulunduğunu açıklayan Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu Müdürü Habib Aykul, okullarındaki başarının arkasında beden eğitimi öğretmeni Göksel Tan’ın bulunduğunu söyledi.

Kırıkkale’nin yanında Türkiye genelinde büyük başarılara imza atıldığını açıklayan Aykul, “Masa tenisi küçük erkekler grup müsabakalarında okulumuz ilimizi Zonguldak’ta temsil etmiştir. Minik voleybol takımımız Kayseri’de ilimizi temsil etmiştir. Yıldız erkekler ve yıldız kızlar takımımız uşakta yapılacak grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkını kazandı. Okulların temel görevi öğrencilerin sosyal, kültürel, akademik ve spor alanlarında başarılı bireyler olmasını sağlamaktır. Tek alanda başarılı öğrenci eksik eğitim almış demektir.” dedi.

Aykul, “Okulumuz, bu gerçeğin bilincinde olarak sadece akademik başarıyı değil bunun yanı sıra diğer alanlarda da başarıyı hedeflemektedir. Okul spor başarısı beden eğitimi öğretmeni Göksel Tan’ın 2013'te okulumuzda göreve başlamasıyla beraber artmıştır. Ders dışı egzersizleri, hafta sonu ve hafta içi yapılan gönüllü antrenman programıyla öğrencilerin spora bakış açısı değişmiştir. Her öğrenci başarıyla anılmak ister prensibinden hareketle bütün öğrencilerin en az bir alanda başarılı olması için çalışmalar yapıldı. Bu sayede öğrencilerin kötü alışkanlıklar edinmesinin önüne geçilmiştir." diye konuştu.