Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kitap ve Kültür Fuarı’na ilçelerden de yoğun katılım devam ediyor.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde 15 Temmuz Şehitleri ve Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenen Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı’na merkez ilçelerin yanı sıra diğer ilçelerden de ziyaretçi akını oluyor.

HABER FOTOĞRAFLARI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı’nda gezi ve incelemelerde bulunarak stand görevlileri, vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet etti.

Merkez ilçeler başta olmak üzere Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinden gelen öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a böylesine anlamlı bir fuar düzenlediği için teşekkür ederken, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kendilerini öğrencilerin ikinci velisi olarak gördüklerini söyleyen Başkan Erkoç, “Biz kendimizi öğrencilerimizin ikinci velisi olarak görüyoruz. Bu bağlamda da eğitim alanında başta tesisleşme olmak üzere sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü çaba ve gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.