Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Hakan Yılmaz'ın (38) Kayseri ve Karaman'daki evinde yas var.

Karaman'da Hacı Celal Mahallesi'nde kızının evinde kalan anne Selma Yılmaz'a da acı haber emniyet yetkilileri tarafından verildi.

Karaman Valisi Murat Koca ve Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de şehidin ablasının evini ziyaret ederek, anne Yılmaz'a taziyelerini iletti.

Şehidin ablasının evine Türk bayrakları asıldı. Evin önünde 112 Acil Servis ekipleri hazır bulundu.

Vali Koca, taziye ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, üzücü bir durumla karşı karşıya olduklarını belirtti.

Şehidin annesine başsağlığı dilediklerini ifade eden Koca, şehidin cenazesinin yarın Karaman'da defnedileceğini bildirdi.

İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi'nde yaşayan şehidin kayınpederi Mustafa Gümüştaş'a da acı haber emniyet yetkilileri tarafından verildi.

- Şehidin Kayseri'deki evine de acı haber ulaştı

Kayseri Selimiye Mahallesi'ndeki polis lojmanlarında yaşayan şehidin eşine de acı haber ulaştı. Türk bayrağı asılan lojman önünde 112 Acil Servis ekipleri de hazır bulundu.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görev yapan şehit Hakan Yılmaz'ın, 3 ay önce Şırnak'ta görevlendirildiği, şehit olması durumunda Karaman'da defnedilmeyi vasiyet ettiği belirtildi.

İki çocuk babası şehidin, polis memuru olan babası İsmail Yılmaz'ın da yıllar önce vefat ettiği öğrenildi.