Türk Kızılayı ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen Kızılay Kısa Film Festivali Gençlik ödülleri sahiplerini buldu.
Festival kapsamında "Hayat kısa paylaşmaya değer" temalı düzenlenen kısa film yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen festivalde, 15 Temmuz milli irade özel ödülleri, medya ve sinema ödülü, kültür, sanat ve edebiyat ödülleri ile eğitim, gençlik ve spor ödülleri sahiplerini buldu.
Kızılay Kısa Film Festivali "Hayat kısa paylaşmaya değer" teması ile kısa film yapımını özendirmenin yanı sıra gençlerin kendilerini geliştirmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.
Törene katılan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş milletvekilleri İmran Kılınç, Uğur Dilipak, Nursel Reyhanlıoğlu, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kızılay Kısa Film Festivali Gençlik ödülleri sahiplerine takdim etti.