Gaziantep’te Pazar günü ortadan kaybolan kızlarını motosikletle sokak sokak gezerek arayan anne Serap Pat ile baba Halil Pat kaza yaparak yaralandı.
Anneler Günü’nde ortadan kaybolan ve 3 gündür kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Canan Pat’ı bulmak için, anne ve baba motorlarıyla kızlarını aramaya başladı. Bu esnada bir otomobile çarpan anne ve baba yaralandı. Anne Serap Pat’ın iki ayağı ve kalçasında kırıklar oluşurken baba Halil Pat da çeşitli yerlerinden yaralandı.
3 gündür kızından haber alamayan anne Serap Pat, kızının Özgecan Arslan gibi cinayete kurban gitmesinden korktuğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. Kızının daha önce böyle bir şey yapmadığını söyleyen Serap Pat, “Kızım 3 gün önce ortadan kayboldu. Kızımı görmek istiyorum, lütfen evine dönsün. Eşimle birlikte motorumuzla kızımızı ararken kaza yaptık. Ayaklarım kırıldı, yarın ameliyata gireceğim. Kimseden şüphelenmiyoruz, daha önce hiç böyle bir şey yapmadı. Kızım 16 yaşında daha liseye gidiyor, voleybol kulübünde oynuyor. Yetkililerden kızımın bulunmasını istiyorum. Kızımın hayatından endişe ediyoruz, daha önce cinayete kurban giden kızlar gibi olmasından korkuyorum. Kızım neredeysen söyle bu halimle gelir seni alırım” dedi.
Baba Halil Pat ise kızımı ararken kaza geçirdiklerini belirterek, “Eşimle beraber kızımızı ararken kaza geçirdik. Motorla otomobile vurduk. Kızım neredeysen bir haber gönder seni seviyoruz” şeklinde konuştu.
Abla Esra Pat da kardeşine seslenerek, "Canan neredeysen gel, anne babamız perişan durumda, yarın ameliyata girecekler. Neredeysen haber ver sana ulaşalım” diye konuştu.
Diğer yandan 3 gündür haber alınamayan Canan Pat’ın dün akşam saatlerinde evine döndüğü öğrenildi.