Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ile KMTSO’nun TOBB delegeleri, 1-2 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurulu’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75’inci Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi.

Genel Kurul nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​

TOBB camiasına uzun süredir hizmette bulunan delegelere hizmet şeref plaketleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi.​ KMTSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegeleri Abdulkadir Kurtul ve Alişan Arıkan da hizmet şeref plaketi aldı.

KMTSO Heyetinde, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz’ün yanısıra, TOBB Delegeleri Mehmet Akif Gölcü, Alişan Arıkan, Abdulkadir Kurtul, Lütfi Sabancı, Fürkan Bayazıt ile TOBB Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Aykut Balcıoğlu ve KMTSO Genel Sekreteri M. Akif Pakdil yer aldı.