OSMANİYE (AA) - Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk başkanlığında, Pazar günü gerçekleştirilecek Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için sınav koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonundaki toplantıda, sınava girecek adayların sınav yerine ulaşımı başta olmak üzere sınav öncesi ve sonrası yapılacak işlemlerde bir aksaklık yaşanmaması için alınacak tedbirler görüşüldü.

Kaymakam Pamuk, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, ilçede 30 binada 8 bin 885 memur adayının katılacağı sınavlar esnasında vatandaşların ses yapmamalarını istedi.

Sınava girecek adaylara başarılar dileyen Pamuk, "Pazar günü yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de yapılacak sınava adayların resimli nüfus cüzdanları ve sınav giriş belgelerini beraberinde getirmeleri gerekiyor. Sınavların güzel bir ortamda geçmesi için gerekli tedbirleri üst seviyede tutarak sınava girecek adaylarımızı mağdur etmeyecek şekilde önlemler alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Kadirli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sedat Gökfidan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert katıldı.