KSÜ’de Saldırdı denilen Öğretim Üyesi Konuştu: Mahmut Hoca Başlattı!
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde (KSÜ) Doç. Dr. Mahmut Sağır’a saldırdığı iddia edilen Öğretim Üyesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yemliha Coşkun, konuştu. Coşkun saldırıyı Doç. Dr. Mahmut Sağır’ın başlattığını ve darp edilen tarafın kendisi olduğunu ve olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurunda bulunduğunu söyledi. 
KSÜ’de öğretim üyelerinin kavgasında saldırdı denilen taraf konuştu. Doç. Dr. Mahmut Sağır ile aralarında geçen olayın KSÜ Rektörü Niyazi Can’ın kızı Esra Aslancan’ın KSÜ’de girdiği doktora sınavına alınmamasıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığını ifade eden Doç. Dr. Yemliha Coşkun, kavgayı Sağır’ın başlattığını ve şiddeti engellemek için sadece bileklerini tuttuğunu kaydetti. Kavganın sebebinin ise kendisine yüksek lisans öğrencisi vermeyen Mahmut Sağır ile aralarında geçen tartışmadan kaynaklandığını aktaran Coşkun, Sağır’ın kendisine haklılık payı çıkarmak için iki olayı birbirine bağlantılıymış gibi gösterdiğini belirtti. 
Coşkun’un konuyla ilgili açıklaması şöyle: 
“Doç. Dr. Yemliha Coşkun. Gazetedeki haberi okudum maalesef çok üzüldüm. Gazetede bahsi geçen rektörün kızının sınava alınmasıyla jüri komisyonunda ismimin olmadığından da anlaşılacağı üzere hiçbir ilişkim yoktur. O olay Rektör Bey, Dekanlık ve Doç. Dr. Mahmut Sağır arasında cereyan etmiştir. Sayın Mahmut Sağır farklı bir konuda perşembe günü bana fiziki saldırıda bulunmuştur. Kendisi hakkında idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Size bilgi aktaran kişi, Kamuoyu desteği sağlamak için alakasız iki konuyu zorla birbiriyle ilişkilendirmeye çalışarak, yanlış ve yalan bilgi vermiştir. Kaldı ki sayın rektörün kızıyla ilgili iddiayı şimdi öğreniyorum, farklı anabilim dalında olduğumdan sınav jürisi olamam. Resmi evraklarda hepsi açık nettir. Mesnetsiz iddiayı yapanları vicdana davet ediyor, Allaha havale ediyorum. Haklarımı hukuki zeminde arayacağımı belirtir haberi tekzip etmenizi rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim.”