KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO), inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını masaya yatırdı.

KTO'dan yapılan açıklamaya göre, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın başkanlığında konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Karaköse, Mustafa Türkmen ile KTO Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Coşkun, Mustafa Dulda, KAYİMDER Başkanı Ali Aydın, meslek komitesi başkanları ve üyeler katıldı. 

Toplantıda konuşan Hiçyılmaz, meslek komitelerinin sıkıntılarını istişare etmek için bir araya geldiklerini belirterek, toplantılarla meslek gruplarının sıkıntılarını, problemlerini ele aldıklarını ifade etti. 

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da ticaret odasının sektör buluşmalarını, problemlerin kaynağına inilmesi bakımından yerinde bir çalışma olarak değerlendirdi.

Konuşmaların ardından komite üyeleri, sektör sorunlarıyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapılan ziyaret hakkında, 29. Meslek Komitesi Başkanı Veysel Bayar tarafından bilgilendirildi. 

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ali Aydın da sektöre ilişkin görüşlerini paylaştı.